Accommodatie

Vakantiewoning

De woning bestaat uit een ruime living en aansluitend zithoek met een heel ruime keuken. Daarnaast is er 1 slaapkamer op de begane grond, 1 badkamer en 2 extra wc’s.


Er zijn in totaal 10 kamers waarvan 1 op gelijkvloers en de rest op de eerste verdieping. Iedere slaapkamer heeft zijn over eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.


Kamerindeling:

  • 5 kamers van 4 personen
  • 2 kamers van 3 personen
  • 3 kamers van 2 personen

Bij de meeste kamers is er nog de mogelijkheid om een kinderbed bij te plaatsen. 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen zijn gratis ter beschikking.

Buiten is een overdekt terras.

Activiteiten

Kinderen genieten de volledige vrijheid op de grote boerderij. In de praktijk gaat het zo, dat wij gewoon ons werk op de boerderij doen en de kinderen (ook ouders) mogen voortdurend meekijken en soms ook iets doen, voor zover dat mogelijk is. Bijv. eten bij de koeien aanschuiven, kalfjes drinken geven, een koe proberen met de hand te melken, geitjes en kippen eten geven, enz.

Daarnaast kunnen ze met de traktor meerijden of iedereen in de schepbak van de bulldozer en toertje rijden, enz. Er zijn veel verscheidene spelen en dit allemaal gratis: go-carts, fietsjes, tractortjes, zandbak, glijbaan, hooizolder, speelzaal met biljarts, tafelvoetbal, tafeltennis, trampoline, basketbal, enz.

In de zomer staat er een zwembad.

Help mee
Ontdek het leven op de boerderij