Ons gastenboek

Jouw ervaring toevoegen?

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Beste Patrick en Claudine,
wij hebben een zeer gastvrij en bijzonder kindvriendelijk verblijf op “Hof Abeeleboom” gehad. Onze kleinkinderen konden er niet genoeg van krijgen om te mogen helpen bij de verzorging en het voederen van de hoevedieren. Zij waren van bij het vroeg opstaan erg gemotiveerd om naar de stallen te gaan met Patrick, Robin en Tim. Aanvullend werden de kinderen verschillende ritjes aangeboden (tractor, sproeimachine, bulldozer, paardje….) en hebben zelfs op een koe gezeten !!
Dit allemaal in veilige omstandigheden.
Wij hebben ervaren hoe het echte leven op de boerderij draait rond het verzorgen van dieren en planten en welke energie dit vergt, zelfs met de inzet van een uitgebreid machinepark en bijhorende werktuigen. Rond de hoeve is er de indrukkende rust en de openheid van een prachtig landschap met bewerkte akkers. Elverdinge is bovendien een ideale uitvalsbasis om vele historische sites te bezoeken. Voor ons was een verblijven van een week veel te kort.
Claudine heeft ons en de kleinkinderen op de meest gastvrije wijze ontvangen met zeer nette kamers.
Een vakantie die wij en onze kleinkinderen niet kunnen vergeten. Wij hopen dat wij deze ervaring in de toekomst kunnen herhalen.
Hartelijke dank Claudine, Patrick, Robin en TIm.
Annita, Edwin en de kleinkinderen
Familie Dioos – Mellebeeckx – 7 augustus 2023
Patrick en Claudine,
Bedankt voor de hele leuke week bij jullie op de boerderij.
Wij hebben genoten van het moment toen we aankwamen tot bij vertrek. De kamers waren heel goed verzorgd en bedden mooi opgemaakt bij aankomst. Ook was het voor ons metekindje en petekindje een heel leuke ervaring op de boerderij. Wij zeggen geen vaarwel maar tot weerziens, wij komen zeker nog eens terug.
Ook moeten we vele groetjes doen van metekind Liandra en petekind Tristan.
Jenzyben monica depraetere de buck – 31 juli 2022
Vanaf het eerste moment voelden wij ons echt welkom bij Claudine & Patrick in De Abeeleboom! We vonden het super dat zij flexibel waren mbt uur van het avondmaal en dat we naar de klaroenblazers aan de Menenpoort konden met ’n gevuld buikje. Ook de kamers ziijn prima verzorgd. Kortom: Hof De Abeeleboom is een ideale uitvalsbasis om de mooie streek te ontdekken, zeker ook voor 50+-ers. Het is tevens een pluspunt dat er verschillende dranken aangeboden worden, zo beleefden we een fijne avond met andere gasten in de zithoek. Vanuit de zetel kan je de kalfjes in de stal, de geitjes Nesquick & Cécémel en de genietende boerderij-katten zien. Tegelijk gaat er een heerlijke rust uit van dit leven op de boerderij, onze batterijen zijn weer opgeladen… bedankt!
Katelijne – 18 juni 2022
Heerlijke dagen achter de rug op de boerderij van Patrick, Claudine en de kinderen. Allemaal even gastvrij. Onze twee zonen (7j en 11j) hebben zich, ondanks het wat mindere weer, urenlang buiten geamuseerd. Eten aanschuiven in de stallen, jonge kalfjes mee drinken geven, een ritje in de laadschep van de bulldozer (waar ook boer Patrick duidelijk van geniet 🙂 ), meerijden met de tractor, een ritje op de pony. De pret kon niet op.
Ook hun tip om een dierenopvang in de buurt te bezoeken was een schot in de roos.
De gezellige avonden met de andere gasten naast de kachel maakten het helemaal af.
Dankjewel!
Kjell – 8 maart 2022
Bedankt voor de hartelijke ontvangst en de leuke activiteiten.
Jullie inspanningen vr ons een fijne tijd te bezorgen werden geapprecieerd. Wij hebben een topvakantie achter de rug!
Charlotte – 5 maart 2022
Het begon niet goed op de heenweg in de auto “Naar een boerderij ? Waarom gaan we niet naar Pairi Daiza?
Onze 7-jarige kleinzoon Damon was er niet happig op. Twee dagen later “Komen we in de Paasvakantie terug?”. Dat zegt genoeg hoezeer hij (maar ook wij – oma en opa) er van genoten hebben.
Boer Patrick en boerin Claudine zijn de perfecte gastheren: altijd klaar om alle vragen te beantwoorden, altijd klaar om Damon te laten meedoen aan de gewone boerderijactiviteiten maar ook hem werkjes te geven waardoor hij zich nog meer betrokken voelde. “Ga jij hooi geven aan het paardje? Ga jij brood geven aan de geitjes? En eten aan de koeien en kalfjes?”
De Go-cart was zijn favoriet, uren heeft hij er op rondgereden. Het fel winterzonnetje was ook voor ons aangenaam om buiten te zijn. Maar hij amuseerde zich evengoed binnen : ravotten op de hooizolder, ping pong of tafelvoetbal of biljart spelen in de binnenspeelplaats – alles was even leuk.
De verse melk smaakte heel anders en veel beter dan die van thuis. De Abeeleboom : een echte aanrader !!!
Chris Vandenbroucke – 1 maart 2022
Wat hebben wij, onze kinderen en kleinkindjes genoten bij Patrick en Claudine!!!!!
NU…beseffen wij hoe zwaar een boerenleven is.
MAAR…..het gezin stond ALTIJD klaar om ons iets leuks te laten beleven…..Koetjes, kalfjes, gocarts voor de kleintjes en……BEAUTY…..het paardje waar onze kleinkindjes op mochten rijden.
OOk zoon Robin deed alles om het ons naar onze zin te maken…” Zin in een traktorritje???” GEEN PROBLEEM en met een superlach.
En niet te vergeten….lieve Claudine…..gastvrij, deed ons nostalgisch worden.
Hier komen wij ooit terug want deze mensen zijn TOP EN PUUR.
En voor de prijs hoef je het ZEKER niet te laten. HEEL GOEDKOOP!!!!!!!!
Patrick en Claudine en de kinderen…jullie zijn TOPPERS!!!!!
Geen 5 sterren maar ZO PUUR EN GASTVRIJ!!!
Mensen vergeten vaak dat het simpele leven TOP is.
Wij zijn FAN!!!!!!!!!
Thans – 16 september 2021
Wij zijn pas terug van een super toffe en leuke. Vakantie op de boerderij van boer patrick en boerin Claudine. De kids hebben zich super kunnen uitleven in het boerderij leven. Zoveel kunnen en mogen doen samen met boer patrick een man met een gouden hart. Samen met de Traktor op pad. Kalfjes voederen. Velden gaan sproeien. Rit met de hoogtewerker. Met de gocarts rijden en ook een leuke ponyrit. Dikke dikke merci voor de super leuke vakantie op hof deabeeleboom. Wij komen zekers terug.
Heidi mario ruben Julie en Emile van de voorde
Van de voorde – 27 augustus 2021
Wat hebben we genoten van ons weekend op de boerderij. Super warm onthaal en enorm lieve en kindvriendelijke eigenaars. Onze kinderen voelde zich vanaf minuut 1 meteen op hun gemak. Heerlijk goed geslapen. Kamers zijn wat gedateerd maar stoort zeker niet op een boerderij. Kamers waren proper en voorzien van alle nutsvoorzieningen. Een boerderij is geen grote luxe dus dat hoef je ook zeker niet te verwachten. Mijn man eet geen varkensvlees. Hier werd rekening mee gehouden door de boerin. Waarderen we enorm. Onze kinderen van 5 en 7 hebben we weinig gezien. 🙂 Ze hebben zich reuze geamuseerd op de boerderij. Kalfjes drinken geven, spelen op de hooizolder, rijden met de go-carts. Ze mochten er vrij rondlopen wat echt super was. Altijd iets nieuws te ontdekken. De boer heeft ze ook goed verwend. Ze mochten mee op de tractor, in de bulldozer en zelfs paardje rijden. Van een top weekend gesproken. Dank jullie wel, doe zo verder en wij komen zeer graag nog een keertje terug.
Groeten uit het verre Mol.
Sener – Tinne – Pelin en Ela
Tinne Stevens – 2 augustus 2021
Lieve boer Patrick en Claudine,
Wij zijn vorige week een weekend bij jullie geweest en hebben genoten van het begin tot het einde. Max weende in de auto op weg naar huis, omdat hij zijn kalfjes en de boerderij miste. Dankjewel voor de warme ontvangst en de unieke ervaring bij jullie. De geboorte van een kalfje en hem en zijn broertje leren spenen waren prachtmomenten. Meerijden met we traktor, ponyrijden op Beauty, alle katten, de geiten,… Wij komen zeker terug!!!!!
Max, manou en Jarka
Jarka Goethals – 27 november 2020
Juist terug van een week op de Abeeleboom. De kleinkinderen van 3 en 7 wilden gerust nog langer blijven. Ze voelden zich er direct thuis door de warme ontvangst van Claudine en Patrick. We stonden op de eerste rij toen er een kalfje werd geboren. Alle kindjes mochten mee met de tractor, op Beauty het paardje, de dieren eten geven, helpen op de boerderij … de go-carts waren ook enorm in trek en gemakkelijk voor de ouders om eens te gaan kijken waar hun kroost zat. Wat ons betreft, zeker voor herhaling
Gert – 14 juli 2020
We hebben als stadsmensen echt genoten van de boerderij. Het was fijn slapen in de zeer verzorgde kamers. De sfeer was warm en hartelijk. Zeker een aanrader.
Ann Van Mol – 7 juli 2019
Zalig, gewoon zalig! Na ons verblijf met ons groepje motards ben ik ervan overtuigd; ik kom terug met mijn gezin!
Jurgen Stulens – 3 juli 2019
We hebben een fantastisch weekend gehad, een unieke ervaring.
Jullie beiden hebben kostbare tijd aan ons besteed, ons in de watten gelegd en verwend… wat een hardwerkende warme mensen zijn jullie! Ook onze 6 volwassen kinderen waren mega-enthousiast en de kleinkinderen wilden liefst van al bij ‘boer Patrick’ blijven.
Chapeau voor wat jullie doen! Jullie brengen ‘werelden’ bij elkaar en jullie doen dat op een zeer correcte, eerlijke, erg authentieke en bijzonder aangename manier!
We vergeten dit nooit!
Cis en Beatrijs – 17 juni 2019
We hebben genoten van een heerlijk weekend op Hof de Abeeleboom. De gastvrijheid, de animatie van Patrick, … De kinderen hebben gespeeld en genoten van het leven op de boerderij. Aanrader!
Door – 16 juni 2019
Het was heerlijk om na 32 jaar terug te zijn op de boerderij, toen met mijn zoon Michael, en mijn dochter Blanche, nu hebben wij ik als oma met mijn 3 kleindochters en ook mijn zoon en dochter 3 dagen op de boerderij gelogeerd.
Het was zo fijn om de 3 meisjes echte standskindjes te zien genieten van de ruimte, de stallen, de koeien en zeker de ritjes op de tractor, ook voor de volwassenen was het genieten, vooral de rust, de groene omgeving, en de kinderen die zich vermaken.
Bedankt voor alles, en wij komen volgend jaar zeker terug.
Sabrina, Michael, Blanche en de kids
Camerman Sabina – 3 mei 2019
23 jaar geleden kwamen we voor het eerst met onze kinderen, nu eind augustus met ons kleinkind. Het voelde als weer ’thuiskomen’. Dank Claudine en Patrick voor die onvergetelijke dagen op de boerderij, de warmte en inzet om het tot een superfijne belevenis te maken voor groot en klein. Voor kinderen is het bij jullie een paradijs op aarde, maar ook de volwassenen genieten ten volle van alles wat jullie te bieden hebben.
Alles ook prima in orde, zeer nette kamers.
Jullie zien ons zeker nog terug!!
Hildegard, An, Benji en kleine Johanna
Hildegard Van Cappellen – 14 september 2018
We willen graag de reacties bevestigen!
We hebben ook gezien dat de boerenstiel heel arbeidsintensief is.
Misschien een ander ritme, maar wel 24/24 en 7/7. Ook wordt het ganse gezin er bij betrokken.
Jules, Louise, Tine, Henk, Marianne en Paul
Paul kreps – 18 juli 2018
We zijn net terug van een heerlijk weekendje op de boerderij. Claudine, Patrick en de kinderen zijn super voor hun gasten. We kregen een zeer goede inkijk op het boerderijgebeuren. We hadden het geluk dat we 2 kalfjes hebben zien geboren worden.
Het geautomatiseerde melksysteem wekte ook veel interesse bij de volwassenen en de poesjes, het paard en de go-carts zorgden voor oneindig amusement bij de kleinsten. De rondrit met de bulldozer, waarbij boer Patrick zich volledig gaf, deed niet onder voor een echte kermisattractie. Als de kleintjes vragen om voor hun verjaardag terug te mogen komen, dan zegt dit genoeg.
Fam Van Loock – De Gueldre – 30 april 2018
Patrick en Claudine, het was een fantastisch weekend op jullie boerderij !
Vriendelijke mensen die hun huis en bedrijf openstellen zodat de kinderen eens kunnen zien hoe den boerenstiel er uitziet.
Rondrijden op het erf met gocarts, tractorrit om de koeien te gaan halen, rondrit in een bulldozer, ritje op de pony en uitleg over het vee, de melkrobot, het werk, biogas installatie…Heel het erf is een ontdekking voor klein en groot en zeer kind vriendelijk.
De kamers waren dik in orde. Ferm(e) weekendje gehad, zeker voor herhaling vatbaar !
groetjes uit Erembodegem,
Iris, Philippe, Vincen en Elle
fam. Vertonghen-Callebaut – 13 november 2017
Het was een top ervaring, de kinderen wilden er blijven wonen en wilden niet terug naar huis.
Het was het totaal boerderij pakket, we kwamen niets te kort en werden volledig ondergedompeld in het boerderij leven.
De super lieve zorgen van Claudine en de zotte toeren met de tractor/bulldozer trip van boer Patrick maken het een onvergetelijke vakantie.
Bedankt! en tot ziens,
Christel, Tim, Sacha en Ilias
Christel Dubuisson – 6 november 2017
Wat een heerlijk verblijf! Vanaf de eerste seconde tot de laatste groet werden we in de watten gelegd. Boer Patrick vertelde met trots over ‘het vak’, nam zijn tijd om alle vragen over ‘den boerenstiel’ te beantwoorden. Hij speelde nadrukkelijk in op de interesse van de kinderen!
Dat de kinderen in een laadbak op een berg maïs de Westhoek konden verkennen, in de bulldozer hoogtes en laagtes zagen, op de rug van de pony het erf mochten verkennen, met een kalfje konden wandelen, het pasgeboren vaarsje drinken mochten geven, de hooizolder van in de vroege uurtjes tot ’s avonds laat onveilig mochten maken, … bood hen een unieke belevenis!
De kamers waren netjes en van alles voorzien.
Vakantie puur en echt! Dank je wel voor de warme ontvangst, de tijd, de authentieke interesse in de kinderen!
Wij komen nog terug!
2 nagenietende gezinnen – 17 augustus 2017
Voor een actieve boerderijbelevenis ben je hier zeker aan het juiste adres !
Op de tractor door de velden rijden, in de laadbak van een buldozer de boerderij verkennen, een ritje op Beauty de pony, eitjes zoeken bij de kippen, in het hooi springen op de hooizolder, de vele go-carts uitproberen en het erf verkennen, de koeien bekijken terwijl ze door een melkrobot gemolken worden, de dwerggeitjes eten geven, konijnen tellen, …
Echt een avontuur waar zowel jong als niet meer zo jong volop kunnen genieten …
Dikke merci aan boer Patrick, boerin Claudine, Cindy, Robin en Stef voor de onvergetelijke ervaring !!!
Groetjes vanuit Limburg
Stefan & Hilde
Lukas & Laurens
familie Lemmens – Noels – 24 juli 2017
Werden hier voor de eerste keer warm ontvangen in 1988 en zijn hier blijven plakken. De vakanties hier zijn uniek: de sfeer, de goede lucht, het lekkere ontbijt en avondmaal en zeker de aandacht van Patrick, Claudine, Cindy en Robin voor de kinderen en nu ook voor onze kleinkinderen. In de omgeving is er ook veel te beleven, maar de kinderen blijven liever bij de koeien, kippen, paard, go-carts, hooizolder, tractor en alles wat er op deze boerderij te beleven valt.
Een unieke en betaalbare vakantie? Dan ben je hier aan het goede adres.
Groetjes uit Antwerpen
Francis & Ann kinderen en kleinkinderen
Barrea – Noels – 20 juni 2017
Een fijn familieweekend Maes met mémé Paula achter de rug. De ouderen met zwangere Shohbita ! konden zich uitleven met het verkennen van West-Vleteren, Poperinge en Ieper(vestigingswandeling, Last Post en bloemenmarkt). De jongeren Michiel, Merel en Xander hadden dan weer zoveel bekijks en te doen op de boerderij met de go-carts, de melkrobot voor 110 koeien, de kalfjes en de herinrichting van de strozolder dat een stevig ontbijt , een lekker avondmaal en de rustgevende kamers telkens goed van pas kwamen. Dit alles onder het meewerkende oog van gastheer en gastvrouw. Absolute aanrader voor familiefeestjes voor groot en klein voor een zeer correcte prijs/kwaliteitsverhouding.
fam. Maes uit Beveren-Waas – 17 april 2017
We hebben voor de 3de jaar op rij een TOP vakantie mogen beleven op jullie boerderij. Toen we de kids klaarstoomden om naar huis terug te keren waren de reacties: “we komen dit jaar toch nog terug hé, we moeten toch niet opnieuw een jaar wachten”. Tja…
Bedankt boerin Claudine voor jouw gastvrijheid en de gezellige babbels.
Bedankt boer Patrick voor jouw kostbare tijd, de onvergetelijke rondrit doorheen je prachtige boerderij en je gastvrijheid.
Bedankt Cindy om je te leren kennen, je vriendelijkheid en de toffe babbels.
Bedankt boer Robin en knecht Stef om jullie tijd te spenderen met de kids op het land, in de tractors, jullie vriendelijkheid en zorg naar de kids toe. Jullie zijn TOP TOP TOP en één voor één uniek!!!
Tot de volgende!!!!!!
Groetjes vanuit Kalken!
Astrid, Talia, Liam
Katrien, Daan, Kato
Astrid Van der Eecken – 7 april 2017
Net terug van een kort weekendje op de boerderij. Desondanks de koude was het leuk. De boer en de boerin stellen je op je gemak, verzorgde kamer en een kinderrijke omgeving. Wij gaan in de zomer zeker eens terug want de dochter mist nu al Beauty !
Janssens – 12 februari 2017
Super verblijf gehad. Shania heeft mogen mee helpen , wat ze heel graag deed.
wij hebben genoten van de gastvrijheid van het hele gezin.
En zeker niet te vergeten de gezelligheid.
we komen zeker nog eens terug.
kristof tielen – 10 november 2016
We hadden een geweldige tijd samen met de kinderen.We kregen heel veel uitleg over het melkveebedrijf. ook mochten de kinderen heel veel doen. De boer betrok de kinderen in heel veel dingen. Ze vonden het fantastisch. Familie Bogaerts
Bogaerts Tijl – 1 november 2016
kindjes hebben genoten,de zon was van de partij,wat moet je meer hebben
geert – 17 september 2016
Zoals op de foto’s te zien is, hebben de kinderen weer super genoten en dat maakt ons als grootouders gelukkig.
Bea Arrazola de Oñate – 15 september 2016