Gastenboek

22 reacties

 • Lieve boer Patrick en Claudine,
  Wij zijn vorige week een weekend bij jullie geweest en hebben genoten van het begin tot het einde. Max weende in de auto op weg naar huis, omdat hij zijn kalfjes en de boerderij miste. Dankjewel voor het lekkere eten, de warme ontvangt en de unieke ervaring bij jullie. De geboorte van een kalfje en hem en zijn broertje leren spenen waren prachtmomenten. Meerijden met we traktor, ponyrijden op Beauty, alle katten, de geiten,… Wij komen zeker terug!!!!!
  Max, manou en Jarka

 • Juist terug van een week op de Abeeleboom. De kleinkinderen van 3 en 7 wilden gerust nog langer blijven. Ze voelden zich er direct thuis door de warme ontvangst van Claudine en Patrick. We stonden op de eerste rij toen er een kalfje werd geboren. Alle kindjes mochten mee met de tractor, op Beauty het paardje, de dieren eten geven, helpen op de boerderij … de go-carts waren ook enorm in trek en gemakkelijk voor de ouders om eens te gaan kijken waar hun kroost zat. Wat ons betreft, zeker voor herhaling

 • We hebben als stadsmensen echt genoten van de boerderij. Het was fijn slapen in de zeer verzorgde kamers. Het ontbijt was uitgebreid en lekker en de sfeer was warm en hartelijk. Zeker een aanrader.

 • Zalig, gewoon zalig! Na ons verblijf met ons groepje motards ben ik ervan overtuigd; ik kom terug met mijn gezin!

 • We hebben een fantastisch weekend gehad, een unieke ervaring.
  Jullie beiden hebben kostbare tijd aan ons besteed, ons in de watten gelegd en verwend… wat een hardwerkende warme mensen zijn jullie!
  Ook onze 6 volwassen kinderen waren mega-enthousiast en de kleinkinderen wilden liefst van al bij ‘boer Patrick’ blijven.
  Chapeau voor wat jullie doen! Jullie brengen ‘werelden’ bij elkaar en jullie doen dat op een zeer correcte, eerlijke, erg authentieke en bijzonder aangename manier!
  We vergeten dit nooit!

 • We hebben genoten van een heerlijk weekend op Hof de Abeeleboom. De gastvrijheid, de kookkunst van Claudine, de animatie van Patrick, … De kinderen hebben gespeeld en genoten van het leven op de boerderij. Aanrader!

 • Het was heerlijk om na 32 jaar terug te zijn op de boerderij, toen met mijn zoon Michael, en mijn dochter Blanche, nu hebben wij ik als oma met mijn 3 kleindochters en ook mijn zoon en dochter 3 dagen op de boerderij gelogeerd.
  Het was zo fijn om de 3 meisjes echte standskindjes te zien genieten van de ruimte, de stallen, de koeien en zeker de ritjes op de tractor, ook voor de volwassenen was het genieten, vooral de rust, de groene omgeving, en de kinderen die zich vermaken, ook het lekker eten door Claudine klaargemaakt, kon groot en klein van smullen,

  Bedankt voor alles, en wij komen volgend jaar zeker terug.

  Sabrina, Michael, Blanche en de kids

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *