Gastenboek

15 reacties

 • Wat een heerlijk verblijf! Vanaf de eerste seconde tot de laatste groet werden we in de watten gelegd. Boer Patrick vertelde met trots over ‘het vak’, nam zijn tijd om alle vragen over ‘den boerenstiel’ te beantwoorden. Hij speelde nadrukkelijk in op de interesse van de kinderen!
  Dat de kinderen in een laadbak op een berg maïs de Westhoek konden verkennen, in de bulldozer hoogtes en laagtes zagen, op de rug van de pony het erf mochten verkennen, met een kalfje konden wandelen, het pasgeboren vaarsje drinken mochten geven, de hooizolder van in de vroege uurtjes tot ’s avonds laat onveilig mochten maken, … bood hen een unieke belevenis!
  De kamers waren netjes en van alles voorzien. Het eten was met veel zorg bereid.
  Vakantie puur en echt!
  Dank je wel voor de warme ontvangst, de tijd, de authentieke interesse in de kinderen!
  Wij komen nog terug!

 • Voor een actieve boerderijbelevenis ben je hier zeker aan het juiste adres !

  Op de tractor door de velden rijden, in de laadbak van een buldozer de boerderij verkennen, een ritje op Beauty de pony, eitjes zoeken bij de kippen, in het hooi springen op de hooizolder, de vele go-carts uitproberen en het erf verkennen, de koeien bekijken terwijl ze door een melkrobot gemolken worden, de dwerggeitjes eten geven, konijnen tellen, overheerlijke maaltijden die voorgeschoteld worden… écht een avontuur waar zowel jong als niet meer zo jong volop kunnen genieten…

  Dikke merci aan boer Patrick, boerin Claudine, Cindy, Robin en Stef voor de onvergetelijke ervaring !!!

  Groetjes vanuit Limburg
  Stefan & Hilde
  Lukas & Laurens

 • Werden hier voor de eerste keer warm ontvangen in 1988 en zijn hier blijven plakken. De vakanties hier zijn uniek: de sfeer, de goede lucht, het lekkere ontbijt en avondmaal en zeker de aandacht van Patrick, Claudine, Cindy en Robin voor de kinderen en nu ook voor onze kleinkinderen.
  In de omgeving is er ook veel te beleven, maar de kinderen blijven liever bij de koeien, kippen, paard, go-carts, hooizolder, tractor en alles wat er op deze boerderij te beleven valt.
  Een unieke en betaalbare vakantie? Dan ben je hier aan het goede adres.
  Groetjes uit Antwerpen
  Francis & Ann kinderen en kleinkinderen

 • Een fijn familieweekend Maes met mémé Paula achter de rug. De ouderen met zwangere Shohbita ! konden zich uitleven met het verkennen van West-Vleteren, Poperinge en Ieper(vestigingswandeling, Last Post en bloemenmarkt). De jongeren Michiel, Merel en Xander hadden dan weer zoveel bekijks en te doen op de boerderij met de go-carts, de melkrobot voor 110 koeien, de kalfjes en de herinrichting van de strozolder dat een stevig ontbijt , een lekker avondmaal en de rustgevende kamers telkens goed van pas kwamen. Dit alles onder het meewerkende oog van gastheer en gastvrouw die de kaarters tot na middernacht regelmatig van het nodige vocht voorzagen. Absolute aanrader voor familiefeestjes voor groot en klein voor een zeer correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

 • We hebben voor de 3de jaar op rij een TOP vakantie mogen beleven op jullie boerderij. Toen we de kids klaarstoomden om naar huis terug te keren waren de reacties: “we komen dit jaar toch nog terug hé, we moeten toch niet opnieuw een jaar wachten”. Tja…

  Bedankt boerin Claudine voor jouw gastvrijheid, je superlekker eten en de gezellige babbels.
  Bedankt boer Patrick voor jouw kostbare tijd, de onvergetelijke rondrit doorheen je prachtige boerderij en je gastvrijheid.
  Bedankt Cindy om je te leren kennen, je vriendelijkheid en de toffe babbels.
  Bedankt boer Robin en knecht Stef om jullie tijd te spenderen met de kids op het land, in de tractors, jullie vriendelijkheid en zorg naar de kids toe.
  Jullie zijn TOP TOP TOP en één voor één uniek!!!

  Tot de volgende!!!!!!

  Groetjes vanuit Kalken!

  Astrid, Talia, Liam
  Katrien, Daan, Kato

  P.s.: als je nog eens in de Ikea moet zijn, of in de buurt van Gent: ook jullie zijn steeds welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *