Gastenboek

31 reacties

 • Patrick en Claudine,
  Bedankt voor de hele leuke week bij jullie op de boerderij.
  Wij hebben genoten van het moment toen we aankwamen tot bij vertrek. De kamers waren heel goed verzorgd en bedden mooi opgemaakt bij aankomst.
  Het eten ’s morgens en ’s avonds was heel lekker, ook was het voor ons metekindje en petekindje een heel leuke ervaring op de boerderij. Wij zeggen geen vaarwel maar tot weerziens, wij komen zeker nog eens terug.
  Ook moeten we vele groetjes doen van metekind Liandra en petekind Tristan.

 • Vanaf het eerste moment voelden wij ons echt welkom bij Claudine & Patrick in De Abeeleboom! We vonden het super dat zij flexibel waren mbt uur van het avondmaal en dat we naar de klaroenblazers aan de Menenpoort konden met ’n gevuld buikje. Claudine zorgt trouwens elke avond voor een (h)eerlijke maaltijd en ’s ochtends voor een lekker ontbijt. Ook de kamers verzorgt zij prima. Kortom: Hof De Abeeleboom is een ideale uitvalsbasis om de mooie streek te ontdekken, zeker ook voor 50+-ers. Het is tevens een pluspunt dat er verschillende dranken aangeboden worden, zo beleefden we een fijne avond met andere gasten in de zithoek. Vanuit de zetel kan je de kalfjes in de stal, de geitjes Nesquick & Cécémel en de genietende boerderij-katten zien. Tegelijk gaat er een heerlijke rust uit van dit leven op de boerderij, onze batterijen zijn weer opgeladen… bedankt!

 • Heerlijke dagen achter de rug op de boerderij van Patrick, Claudine en de kinderen. Allemaal even gastvrij. Onze twee zonen (7j en 11j) hebben zich, ondanks het wat mindere weer, urenlang buiten geamuseerd. Eten aanschuiven in de stallen, jonge kalfjes mee drinken geven, een ritje in de laadschep van de bulldozer (waar ook boer Patrick duidelijk van geniet 🙂 ), meerijden met de tractor, een ritje op de pony. De pret kon niet op.
  Ook hun tip om een dierenopvang in de buurt te bezoeken was een schot in de roos.
  De gezellige avonden met de andere gasten naast de kachel en het eten van Claudine (half pension is een aanrader!) maakten het helemaal af.
  Dankjewel!

 • Bedankt voor de hartelijke ontvangst, het lekkere eten en de leuke activiteiten.

  Jullie inspanningen vr ons een fijne tijd te bezorgen werden geapprecieerd. Wij hebben een topvakantie achter de rug!

 • Het begon niet goed op de heenweg in de auto “Naar een boerderij ? Waarom gaan we niet naar Pairi Daiza?
  Onze 7-jarige kleinzoon Damon was er niet happig op.
  Twee dagen later “Komen we in de Paasvakantie terug?”. Dat zegt genoeg hoezeer hij (maar ook wij – oma en opa) er van genoten hebben.
  Boer Patrick en boerin Claudine zijn de perfecte gastheren: altijd klaar om alle vragen te beantwoorden, altijd klaar om Damon te laten meedoen aan de gewone boerderijactiviteiten maar ook hem werkjes te geven waardoor hij zich nog meer betrokken voelde. “Ga jij hooi geven aan het paardje? Ga jij brood geven aan de geitjes? En eten aan de koeien en kalfjes?”
  De Go-cart was zijn favoriet, uren heeft hij er op rondgereden. Het fel winterzonnetje was ook voor ons aangenaam om buiten te zijn. Maar hij amuseerde zich evengoed binnen : ravotten op de hooizolder, ping pong of tafelvoetbal of biljart spelen in de binnenspeelplaats – alles was even leuk.
  Het ontbijt was zeer uitgebreid, wie daar niks lekkers vindt om te eten, blijft beter thuis.
  Het avondeten was bereid met verse hoeveproducten en was zeer lekker. En de verse melk smaakte heel anders en veel beter dan die van thuis.
  De Abeeleboom : een echte aanrader !!!

 • Wat hebben wij, onze kinderen en kleinkindjes genoten bij Patrick en Claudine!!!!!
  NU…beseffen wij hoe zwaar een boerenleven is.
  MAAR…..het gezin stond ALTIJD klaar om ons iets leuks te laten beleven…..Koetjes, kalfjes, gocarts voor de kleintjes en……BEAUTY…..het paardje waar onze kleinkindjes op mochten rijden.
  OOk zoon Robin deed alles om het ons naar onze zin te maken…” Zin in een traktorritje???” GEEN PROBLEEM en met een superlach.
  En niet te vergeten….lieve Claudine…..gastvrij en haar pure keuken deed ons nostalgisch worden.
  Hier komen wij ooit terug want deze mensen zijn TOP EN PUUR.
  En voor de prijs hoef je het ZEKER niet te laten. HEEL GOEDKOOP!!!!!!!!
  Patrick en Claudine en de kinderen…jullie zijn TOPPERS!!!!!
  Geen 5 sterren maar ZO PUUR EN GASTVRIJ!!!
  Mensen vergeten vaak dat het simpele leven TOP is.
  Wij zijn FAN!!!!!!!!!

 • Wij zijn pas terug van een super toffe en leuke. Vakantie op de boerderij van boer patrick en boerin Claudine. De kids hebben zich super kunnen uitleven in het boerderij leven. Zoveel kunnen en mogen doen samen met boer patrick een man met een gouden hart. Samen met de Traktor op pad. Kalfjes voederen. Velden gaan sproeien. Rit met de hoogtewerker. Met de gocarts rijden en ook een leuke ponyrit. En smorgens en savonds van supere lekkere maaltijden mogen genieten dank zij de kookkunsten van boerin Claudine. Dikke dikke merci voor de super leuke vakantie op hof deabeeleboom. Wij komen zekers terug.
  Heidi mario ruben Julie en Emile van de voorde

 • Wat hebben we genoten van ons weekend op de boerderij. Super warm onthaal en enorm lieve en kindvriendelijke eigenaars. Onze kinderen voelde zich vanaf minuut 1 meteen op hun gemak. Heerlijk gegeten en goed geslapen. Kamers zijn wat gedateerd maar stoort zeker niet op een boerderij. Kamers waren proper en voorzien van alle nutsvoorzieningen. Een boerderij is geen grote luxe dus dat hoef je ook zeker niet te verwachten. Mijn man eet geen varkensvlees. Hier werd rekening mee gehouden door de boerin. Waarderen we enorm. Het eten was ook super lekker. Onze kinderen van 5 en 7 hebben we weinig gezien. 🙂 Ze hebben zich reuze geamuseerd op de boerderij. Kalfjes drinken geven, spelen op de hooizolder, rijden met de go-carts. Ze mochten er vrij rondlopen wat echt super was. Altijd iets nieuws te ontdekken. De boer heeft ze ook goed verwend. Ze mochten mee op de tractor, in de bulldozer en zelfs paardje rijden. Van een top weekend gesproken. Dank jullie wel, doe zo verder en wij komen zeer graag nog een keertje terug.
  Groeten uit het verre Mol.
  Sener – Tinne – Pelin en Ela

 • Lieve boer Patrick en Claudine,
  Wij zijn vorige week een weekend bij jullie geweest en hebben genoten van het begin tot het einde. Max weende in de auto op weg naar huis, omdat hij zijn kalfjes en de boerderij miste. Dankjewel voor het lekkere eten, de warme ontvangt en de unieke ervaring bij jullie. De geboorte van een kalfje en hem en zijn broertje leren spenen waren prachtmomenten. Meerijden met we traktor, ponyrijden op Beauty, alle katten, de geiten,… Wij komen zeker terug!!!!!
  Max, manou en Jarka

 • Juist terug van een week op de Abeeleboom. De kleinkinderen van 3 en 7 wilden gerust nog langer blijven. Ze voelden zich er direct thuis door de warme ontvangst van Claudine en Patrick. We stonden op de eerste rij toen er een kalfje werd geboren. Alle kindjes mochten mee met de tractor, op Beauty het paardje, de dieren eten geven, helpen op de boerderij … de go-carts waren ook enorm in trek en gemakkelijk voor de ouders om eens te gaan kijken waar hun kroost zat. Wat ons betreft, zeker voor herhaling

 • We hebben als stadsmensen echt genoten van de boerderij. Het was fijn slapen in de zeer verzorgde kamers. Het ontbijt was uitgebreid en lekker en de sfeer was warm en hartelijk. Zeker een aanrader.

 • Zalig, gewoon zalig! Na ons verblijf met ons groepje motards ben ik ervan overtuigd; ik kom terug met mijn gezin!

 • We hebben een fantastisch weekend gehad, een unieke ervaring.
  Jullie beiden hebben kostbare tijd aan ons besteed, ons in de watten gelegd en verwend… wat een hardwerkende warme mensen zijn jullie!
  Ook onze 6 volwassen kinderen waren mega-enthousiast en de kleinkinderen wilden liefst van al bij ‘boer Patrick’ blijven.
  Chapeau voor wat jullie doen! Jullie brengen ‘werelden’ bij elkaar en jullie doen dat op een zeer correcte, eerlijke, erg authentieke en bijzonder aangename manier!
  We vergeten dit nooit!

 • We hebben genoten van een heerlijk weekend op Hof de Abeeleboom. De gastvrijheid, de kookkunst van Claudine, de animatie van Patrick, … De kinderen hebben gespeeld en genoten van het leven op de boerderij. Aanrader!

 • Het was heerlijk om na 32 jaar terug te zijn op de boerderij, toen met mijn zoon Michael, en mijn dochter Blanche, nu hebben wij ik als oma met mijn 3 kleindochters en ook mijn zoon en dochter 3 dagen op de boerderij gelogeerd.
  Het was zo fijn om de 3 meisjes echte standskindjes te zien genieten van de ruimte, de stallen, de koeien en zeker de ritjes op de tractor, ook voor de volwassenen was het genieten, vooral de rust, de groene omgeving, en de kinderen die zich vermaken, ook het lekker eten door Claudine klaargemaakt, kon groot en klein van smullen,

  Bedankt voor alles, en wij komen volgend jaar zeker terug.

  Sabrina, Michael, Blanche en de kids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *