Gastenboek

31 reacties

 • 23 jaar geleden kwamen we voor het eerst met onze kinderen, nu eind augustus met ons kleinkind. Het voelde als weer ’thuiskomen’. Dank Claudine en Patrick voor die onvergetelijke dagen op de boerderij, de warmte en inzet om het tot een superfijne belevenis te maken voor groot en klein. Voor kinderen is het bij jullie een paradijs op aarde, maar ook de volwassenen genieten ten volle van alles wat jullie te bieden hebben.
  Alles ook prima in orde, zeer nette kamers, lekker eten.
  Jullie zien ons zeker nog terug!!
  Hildegard, An, Benji en kleine Johanna

 • We willen graag de reacties bevestigen!

  We hebben ook gezien dat de boerenstiel heel arbeidsintensief is.
  Misschien een ander ritme, maar wel 24/24 en 7/7. Ook wordt het ganse gezin er bij betrokken.

  Jules, Louise, Tine, Henk, Marianne en Paul

 • we zijn net terug van een heerlijk weekendje op de boerderij. Claudine, Patrick en de kinderen zijn super voor hun gasten. we kregen een zeer goede inkijk op het boerderijgebeuren. we hadden het geluk dat we 2 kalfjes hebben zien geboren worden.
  het geautomatiseerde melksysteem wekte ook veel interesse bij de volwassenen en de poesjes, het paard en de go-carts zorgden voor oneindig amusement bij de kleinsten.
  het ontbijt en avondeten was goed verzorgd. de rondrit met de bulldozer, waarbij boer Patrick zich volledig gaf, deed niet onder voor een echte kermisattractie. als de kleintjes vragen om voor hun verjaardag terug te mogen komen, dan zegt dit genoeg.

 • Patrick en Claudine, het was een fantastisch weekend op jullie boerderij !
  Vriendelijke mensen die hun huis en bedrijf openstellen zodat de kinderen eens kunnen zien hoe den boerenstiel er uitziet.
  Rondrijden op het erf met gocarts, tractorrit om de koeien te gaan halen, rondrit in een bulldozer, ritje op de pony en uitleg over het vee, de melkrobot, het werk, biogas installatie…Heel het erf is een ontdekking voor klein en groot en zeer kind vriendelijk.
  Het ontbijt en avondeten was zeer lekker en meer dan genoeg, (h)eerlijke boerenkost. De kamers waren dik in orde.

  Ferm(e) weekendje gehad, zeker voor herhaling vatbaar !

  groetjes uit Erembodegem,
  Iris, Philippe, Vincen en Elle

 • Het was een top ervaring, de kinderen wouden er blijven wonen en wouden niet terug naar huis.
  Het was het totaal boerderij pakket, we kwamen niets te kort en werden volledig ondergedompeld in het boerderij leven.
  De super lieve zorgen van Claudine en de zotte toeren met de tractor/bulldozer trip van boer Patrick maken het een onvergetelijke vakantie.
  Bedankt! en tot ziens,
  Christel, Tim, Sacha en Ilias

 • Wat een heerlijk verblijf! Vanaf de eerste seconde tot de laatste groet werden we in de watten gelegd. Boer Patrick vertelde met trots over ‘het vak’, nam zijn tijd om alle vragen over ‘den boerenstiel’ te beantwoorden. Hij speelde nadrukkelijk in op de interesse van de kinderen!
  Dat de kinderen in een laadbak op een berg maïs de Westhoek konden verkennen, in de bulldozer hoogtes en laagtes zagen, op de rug van de pony het erf mochten verkennen, met een kalfje konden wandelen, het pasgeboren vaarsje drinken mochten geven, de hooizolder van in de vroege uurtjes tot ’s avonds laat onveilig mochten maken, … bood hen een unieke belevenis!
  De kamers waren netjes en van alles voorzien. Het eten was met veel zorg bereid.
  Vakantie puur en echt!
  Dank je wel voor de warme ontvangst, de tijd, de authentieke interesse in de kinderen!
  Wij komen nog terug!

 • Voor een actieve boerderijbelevenis ben je hier zeker aan het juiste adres !

  Op de tractor door de velden rijden, in de laadbak van een buldozer de boerderij verkennen, een ritje op Beauty de pony, eitjes zoeken bij de kippen, in het hooi springen op de hooizolder, de vele go-carts uitproberen en het erf verkennen, de koeien bekijken terwijl ze door een melkrobot gemolken worden, de dwerggeitjes eten geven, konijnen tellen, overheerlijke maaltijden die voorgeschoteld worden… écht een avontuur waar zowel jong als niet meer zo jong volop kunnen genieten…

  Dikke merci aan boer Patrick, boerin Claudine, Cindy, Robin en Stef voor de onvergetelijke ervaring !!!

  Groetjes vanuit Limburg
  Stefan & Hilde
  Lukas & Laurens

 • Werden hier voor de eerste keer warm ontvangen in 1988 en zijn hier blijven plakken. De vakanties hier zijn uniek: de sfeer, de goede lucht, het lekkere ontbijt en avondmaal en zeker de aandacht van Patrick, Claudine, Cindy en Robin voor de kinderen en nu ook voor onze kleinkinderen.
  In de omgeving is er ook veel te beleven, maar de kinderen blijven liever bij de koeien, kippen, paard, go-carts, hooizolder, tractor en alles wat er op deze boerderij te beleven valt.
  Een unieke en betaalbare vakantie? Dan ben je hier aan het goede adres.
  Groetjes uit Antwerpen
  Francis & Ann kinderen en kleinkinderen

 • Een fijn familieweekend Maes met mémé Paula achter de rug. De ouderen met zwangere Shohbita ! konden zich uitleven met het verkennen van West-Vleteren, Poperinge en Ieper(vestigingswandeling, Last Post en bloemenmarkt). De jongeren Michiel, Merel en Xander hadden dan weer zoveel bekijks en te doen op de boerderij met de go-carts, de melkrobot voor 110 koeien, de kalfjes en de herinrichting van de strozolder dat een stevig ontbijt , een lekker avondmaal en de rustgevende kamers telkens goed van pas kwamen. Dit alles onder het meewerkende oog van gastheer en gastvrouw die de kaarters tot na middernacht regelmatig van het nodige vocht voorzagen. Absolute aanrader voor familiefeestjes voor groot en klein voor een zeer correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

 • We hebben voor de 3de jaar op rij een TOP vakantie mogen beleven op jullie boerderij. Toen we de kids klaarstoomden om naar huis terug te keren waren de reacties: “we komen dit jaar toch nog terug hé, we moeten toch niet opnieuw een jaar wachten”. Tja…

  Bedankt boerin Claudine voor jouw gastvrijheid, je superlekker eten en de gezellige babbels.
  Bedankt boer Patrick voor jouw kostbare tijd, de onvergetelijke rondrit doorheen je prachtige boerderij en je gastvrijheid.
  Bedankt Cindy om je te leren kennen, je vriendelijkheid en de toffe babbels.
  Bedankt boer Robin en knecht Stef om jullie tijd te spenderen met de kids op het land, in de tractors, jullie vriendelijkheid en zorg naar de kids toe.
  Jullie zijn TOP TOP TOP en één voor één uniek!!!

  Tot de volgende!!!!!!

  Groetjes vanuit Kalken!

  Astrid, Talia, Liam
  Katrien, Daan, Kato

  P.s.: als je nog eens in de Ikea moet zijn, of in de buurt van Gent: ook jullie zijn steeds welkom!

 • Net terug van een kort weekendje op de boerderij. Desondanks de koude was het leuk. De boer en de boerin stellen je op je gemak, verozrgde kamer lekker eten en een kinderrijke omgeving. Wij gaan in de zomer zeker eens terug want de dochter mist nu al Beauty !

 • Super verblijf gehad. Shania heeft mogen mee helpen , wat ze heel graag deed.
  wij hebben genoten van de gastvrijheid van het hele gezin.
  En zeker niet te vergeten het lekkere eten en de gezelligheid.
  we komen zeker nog eens terug.

 • We hadden een geweldige tijd samen met de kinderen.We kregen heel veel uitleg over het melkveebedrijf. ook mochten de kinderen heel veel doen. De boer betrok de kinderen in heel veel dingen. Ze vonden het fantastisch. Ook het eten was heel lekker. Familie Bogaerts

 • Zoals op de foto’s te zien is, hebben de kinderen weer super genoten en dat maakt ons als grootouders gelukkig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *